Després de molta feina, il·lusió i compromís us presentem la nostra farina per a pizzeries artesanes – PIZZA EDITION.

Després de més de 125 anys, a Farinera Coromina seguim reptant-nos dia rere dia per oferir el millor de les nostres farines. I ara, igual que fa anys que ho fem amb els forners, volem donar suport als pizzers artesans que aposten per la qualitat. Fent el que millor sabem fer: una farina excel·lent, fàcil de treballar, amb la màxima estabilitat que hi pugui haver.

Aquest cop, de la mà del nostre expert pizzaiolo Gianluca Marotta , napolità d’origen i respectat professional de la pizza artesana, i ara convertit en Pizza Ambassador de Farinera Coromina. Amb ell hem estat treballant amb molta il·lusió en una nova línia per als professionals artesans de la pizza.

Les farines Pizza Edition destaquen per ser farines amb un sabor inconfusible i saludables, gràcies a la selecció exclusiva de blats de proximitat. Gràcies a l’exclusiu sistema de classificació de blats i de molturació de Farinera Coromina, les seves característiques no pateixen variacions en cap moment de l’any, garantint l’estabilitat i la facilitat de treball que necessiten els amants de l’elaboració de pizzes artesanes.

Us prometem que no us defraudaran.

Per a més informació escriu-nos a: comunicaciofarinera@agrienergia.com