Després de molta feina, il·lusió i compromís us presentem la nostra farina per a pizzeries artesanes – PIZZA EDITION.

Després de més de 125 anys, a Farinera Coromina seguim reptant-nos dia rere dia per oferir el millor de les nostres farines. I ara, igual que fa anys que ho fem amb els forners, volem donar suport als pizzers artesans que aposten per la qualitat. Fent el que millor sabem fer: una farina excel·lent, fàcil de treballar, amb la màxima estabilitat que hi pugui haver.

Les farines Pizza Edition destaquen per ser farines amb un sabor inconfusible i saludables, gràcies a la selecció exclusiva de blats de proximitat. Gràcies a l’exclusiu sistema de classificació de blats i de molturació de Farinera Coromina, les seves característiques no pateixen variacions en cap moment de l’any, garantint l’estabilitat i la facilitat de treball que necessiten els amants de l’elaboració de pizzes artesanes.

Us prometem que no us defraudaran.

Per a més informació escriu-nos a: comunicaciofarinera@agrienergia.com