Ens emociona anunciar la nostra col·laboració amb l’EPGB (Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona)!

Farinera Coromina atorgarà una beca a un estudiant per completar la formació a l’estranger. És un veritable honor donar suport als talents emergents d’aquesta escola, sota la brillant direcció de Jose Romero Barranco i el seu equip, a qui agraïm per confiar en Farinera Coromina.

En un mercat tan exigent, és fonamental establir sinergies amb aquells que comparteixen la nostra visió i creuen en l’artesania com l’essència de la fleca i la pastisseria.

Estem convençuts que aquesta col·laboració enfortirà encara més el vincle entre l’excel·lència acadèmica i la tradició artesanal, impulsant junts el futur brillant de la fleca i la pastisseria. Seguim compromesos amb el suport a l’educació i el talent al nostre sector!