El passat 8 de febrer vam realitzar una jornada tècnica a València, exclusiva per a forners artesans professionals. Dirigida pel mestre forner Jérôme Foulquier, director de R+D de Farinera Coromina i organitzada per Farinera Coromina juntament amb el Gremi de Forners i Pastissers de València i en col·laboració amb COTEPA, va ser una jornada increïble amb totes les places exhaurides!

Aprofitem l'ocasió per recalcar l'evolució de la fleca artesana, i la importància de tenir una bona farina com a principal matèria primera per a l'elaboració del pa.

És molt satisfactori poder veure el gran interès dipositat pels professionals per continuar aprenent i millorar els productes artesans, amb l'objectiu d'oferir un producte excel·lent, saludable i amb sabor.

Va ser una sessió molt completa, on a nivell tècnic es van realitzar elaboracions amb les farines Gran Força 00, Tritordeum, Pirineus, Pa Gallego i Farinas a la Pedra de Moulin de Colagne. S'hi van elaborar una gran varietat de pans rústics i d'alta hidratació, coques de Forner i barres de diferents estils, passant per aspectes més teòrics com l'ús de masses mares i bigues, aspectes clau per a la preparació de les elaboracions realitzades.

Agraïm a tots els professionals artesans la seva assistència, al Gremio de Panaderos y Pasteleros de València així com a tot l'equip de COTEPA per les facilitats prestades per a fer possible aquesta jornada.

Per a més informació sobre les nostres formacions: comunicaciofarinera@agrienergia.com