Un cop més Farinera Coromina i Moulin de Colagne ens hem ajuntat per organitzar juntament amb José Romero , un dels experts més reconeguts del nostre país en l’elaboració de l’anomenat “grandi lievitati” (panettone, colomba, pandora) una masterclass de panettone impartida al nostre obrador Can Trull a les instal·lacions de Banyoles els dies 5, 6, 19 i 20 de març.

Actualment, el Panettone ha passat de ser un producte estacional per convertir-se en un producte que podem veure a tots els negocis i a totes les cases. El gust, la textura, una conservació llarga i la versatilitat que ofereix a l’hora de consumir-ho han fet que el panettone triomfi.

Durant aquests dies de masterclass, el mestre de l’EPGB ha explicat de forma didàctica i participativa cadascun dels ingredients i processos necessaris per obtenir el millor panettone, ja que la seva elaboració és complexa i aconseguir-ne l’excel·lència no és gens fàcil.

És imprescindible trobar un equilibri entre l’aroma, el volum, la textura i sobretot el sabor, sense oblidar-nos de la durabilitat i la conservació.

Han estat unes classes molt participatives i resolutives on s’han arribat a enfornar una gran varietat de peces, entre panettones, pandors i colombes, de diferents mides i sabors.

Ens sentim orgullosos que grans professionals, com José Romero, apostin per l’excel·lència de productes de primera qualitat com les nostres farines per a l’elaboració d’aquestes obres tan complexes i tècniques del món de les masses fermentades.

Agraïm a tots els professionals artesans la seva assistència i sobretot a José Romero per encomanar la passió per la massa mare i la bona feina de la massa del Panettone.

Per a més informació escriu-nos a: comunicaciofarinera@agrienergia.com