A la recerca d’una “bona fermentació”, ens endinsem en un fascinant món de possibilitats. ¿Quan podem considerar que hem aconseguit una fermentació exitosa?

¿Parlem d’una massa elaborada únicament amb massa mare natural? ¿O potser d’una massa mare acabada de refer o del dia anterior? ¿Utilitzem farina de pedra o farina de cilindre? ¿Preferim farina ecològica o convencional? ¿Només massa mare o una combinació amb llevat? ¿Potser emprem Poolish o biga…? O fins i tot només llevat en petites dosis, per realçar les aromes i la conservació, sense aconseguir els sabors que aporten les masses mare, però obtenint resultats igualment satisfactoris. ¿Fermentació controlada, en bloc en fred o a temperatura ambient? ¿Durant 6, 12, 24 o 48 hores?

A Farinera Coromina creiem que hi ha innombrables formes i tècniques per aconseguir un bon pa. Un que es comparteixi en família, es converteixi en l’entrepà preferit dels teus fills, es gaudeixi entre amics o simplement es degusti en solitari. Creiem que el més important rau en fer el que estimem, fer-ho bé i dedicar-hi temps.

Existeixen diferents tipus de pans, diversos tipus de clients i una àmplia gamma d’usos. Des d’una barra de quart fins a una hogassa de sègol, existeix un univers de possibilitats i la manera en què els elaborem determinarà si seran deliciosos o incommestibles. Creiem en la passió, en la voluntat de fer les coses correctament, en millorar cada dia i evolucionar. Creiem en cadascun de vosaltres, que creeu pans únics de formes diferents cada dia, i sabem que res no és fàcil. No obstant això, ens esforcem per superar-nos dia a dia per donar-vos la possibilitat d’oferir els millors productes als vostres clients.

Recorda que, les bones fermentacions comencen amb bones farines.