Aquest dijous 14 de Març, hem presentat oficialment la certificació que ens ha estat lliurada a la nostra farina Napoletana per l’ Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Ens enorgulleix ser la primera farinera europea fora d’Itàlia en obtenir aquesta prestigiosa certificació per l’AVPN. Aquest reconeixement no només destaca l’excel·lència i la qualitat de la nostra farina, sinó que també marca un nou estàndard a l’autèntica pizza napolitana. Els nostres productes compleixen els més alts estàndards de qualitat i especificacions tècniques establertes per l’AVPN. Des de la sembra del cereal controlem tota la cadena de valor per garantir-ne la màxima qualitat i estabilitat.

La farina Napoletana ha estat desenvolupada amb cura per realçar l’excel·lència de la pizza napolitana. Amb una escorça perfectament desenvolupada i daurada, una massa suau, elàstica i fàcilment plegable per assolir la perfecció a cada peça que elaboren. Garanteix una estabilitat excepcional i un excel·lent desenvolupament de l’escorça durant la cocció. La seva formulació la fa perfecta per a masses directes de mitja fermentació. Disponible en format de sac de paper de 25 kg.

Amb més de 125 anys d’experiència al sector, a Farinera Coromina ens agrada continuar desafiant-nos dia rere dia per oferir el millor de les nostres farines. Com hem recolzat els forners artesans durant anys, ara volem donar suport als pizzers que aposten per la qualitat, la proximitat i l’autenticitat en cada creació.

Uneix-te a la Revolució de la Pizza Artesana